O com convertir les nostres il·lusions i utopies educatives en realitats

diumenge, 5 de juny del 2011

Posted by Pere Alzina in , , | 4:37 3 comments
Des de fa temps volia obrir una finestra al nou món, al món virtual que ens permet estar més connectats i més propers a la gent que seguim, a la gent que admirem, a la gent que estimem. Aquetes eines ens permeten apropar-nos sense moure's físicament, enriquir-nos mútuament i aprendre tots plegats fent possible allò que, de manera premonitòria, va plantejar un informe de la UNESCO devers els anys 70: aprender, horizontes sin límites.

Ara descobrim, a partir de les noves eines de comunicació, el tresor que ens amaga la l'educació (
Educació: hi ha un tresor amagat a dins, informe també de la UNESCO, coordinat per Jacques Delors). Ara ens situem al davant del món, amb el convenciment que l'educació continua essent quelcom important, potser el més important per a una societat. Per tant, des d'aquesta nova finestra oberta, farem córrer aire, deixarem que el vent de tramuntana, que de vegades bufa amb força a l'illa de Menorca, s'esmunyi a la xarxa i faci circular idees innovadores, propostes creatives i il·lusions compartides.

Obrim aquest bloc, a Alaior, a l'illa de Menorca, dia 21 d'abril de 2011 i esperem que, modestament, pugui servir per empènyer totes les iniciatives innovadores en el camp de l'educació, conscients que entre tots aprenem més i millor.

Pere Alzina

3 comentaris:

  1. Enhorabona Pere! Em sembla una idea fantàstica aquest bloc. Necessitam d'aquestes iniciatives, i ara més que mai. Per cert, feia temps que et volia dir com és que no publicaves un bloc... Ja el tenim... Enhorabona!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona , una bona eina per compartir i fer xarxa

    ResponElimina
  3. Enhorabona Pere:-)Estic encantada d'aquesta iniciativa teva. Moltes gràcies una vegada més per inspirar-me.
    una abraçada des de Eivissa

    ResponElimina