O com convertir les nostres il·lusions i utopies educatives en realitats

dijous, 8 de juny del 2017

Posted by Pere Alzina 1:43 6 comments


Benvolguts: des de feia temps us volíem demostrar el nostre agraïment per tot quan hem après de vosaltres i per tot el que hem compartit, somniat i treballat junts. La idea inicial va sorgir de l'assignatura lectura i escriptura inicials  que impartim conjuntament n'Isabel Navarro i jo mateix. Però les circumstàncies no van anar precisament com pensàvem i el projecte va quedar a l'aire. Ara, l'hem reprès i l'hem acabat. 

I us el dediquem; és un conte La màgia d'un desig. I el que volem és precisament això:  que els vostres desitjos es converteixin en realitats mitjançant la màgia; la màgia que sorgeix de la gratitud. Gràcies a tots. 

Isabel Navarro i Pere Alzina

Nota: les imatges han perdut qualitat per poder inserir-se en els continguts del bloc. 

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies per crear i compartir aquesta meravellosa història. Estem molt agraïts per l’esforç, il·lusió i dedicació que sempre demostreu. Professors com vosaltres fan que la màgia de l’educació no es perdi.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Pere i Maria Isabel. En una setmana com la que esteim passant ara preparant els examens on el cansament pot a la il·lusió, sempre va bé que ens recordin que no hi ha que perdre la màgia de disfrutar del camí i que a la llarga obtenidrem la satisfacció.

    Una abraçada molt gran!

    ResponElimina
  3. Moltissimes gràcies Maria Isabel i Pere m'ha encantat, la il·lusió és el motor de la nostra vida i crec sincerament que la màgia és saber identificar-la, agafar-la, apropar-la i fer que camini al nostre costat, també és realment màgic trobar persones com vosaltres en el nostre camí, gent amb una qualitat humana i una tendresa tan especial, que aconsegueix que les coses semblin més polides i també més accessibles. Repeteix el meu agraïment, m'ha agradat moltíssim formar part d'aquesta preciosa història.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Pere i Maria Isabel per tenir aquestes expectatives en noltros, amb la vostra ajuda ho aconseguirem!
    Realment el trobo molt polit.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Molt emotiu. A la meva filla petita li ha encantat. Heu aconseguit que aquesta màgia li arribi al cor.
    Una aferrada!
    Lucrecia Rallo

    ResponElimina